Nyhed | 14.08.2017

Tak og på gensyn!

Sommerskolen 2017 er slut for i år.

Tak til alle deltagere for 2 fantastisk sjove og oplevelsesrige uger. 

Håber vi ses næste år til endnu en sommerskole.

Hvis du kunne tænke dig at deltage i sommerskolen 2018, skal du holde øje med sommerskolens hjemmeside og Facebookside.

Dato for afholdelse af sommerskolen 2018 vil blive annonceret ultimo september måned.

På gensyn.

 

 

Læs mere
Nyhed | 20.06.2017

Velkommen 2017

Tiden nærmer sig for afholdelse af den sjette sommerskole.

Vi glæder os til at tage imod jer lørdag den 15. juli  - og her kan I finde vores velkomstpakke, der indeholder alle de informationer I har behov for således, at I kan forberede jer til dette års sommerskole.

Velkomstpakke 2017

På gensyn.

Sammy Sieck
Sommerskoleleder

Læs mere
Nyhed | 15.03.2017

Stadig pladser på årets sommerskole

Der er stadig plads til både danske og udenlandske børn på årets sommerskole.

 

Sommerskolen på Herlufsholm er en mindre sommerskole med ønsket at skabe en tæt, familiær stemning blandt deltagerne. Vi laver en blanding af sprog og kultur i hverdagen og sørger for, at de udenlandske børn oplever den danske kultur og får brugt det danske sprog, mens de danske børn får sat deres egen kultur sat i perspektiv og trænet deres engelske kundskaber.

 

De to uger er en unik mulighed for at prøve, hvordan det er at være kostelev på Herlufsholm. Skolen er kendt for sine mange traditioner og værdier, og disse får alle sommerskoledeltagere en smagsprøve på. Hvert barn bor på et hummer og prøver at sove på de fælles sovesale. De oplever en hverdag på Herlufsholm, der består af undervisning, aktiviteter og socialt samvær – og de får en masse nye venner.

 

Vi glæder os til at byde velkommen til endnu en sjov og spændende sommerskole!

Læs mere
Nyhed | 28.07.2014

Sommerskolen 2017

Der er åben for tilmelding til Sommerskolen 2017.

Datoer: 15. juli 2017 - 29. juli 2017.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!

 

Program for Sommerskole 2017

Læs mere
Nyhed | 11.03.2014

Danske børn på Herlufsholm Sommerskole

Herlufsholm Sommerskole er også for danske børn, der har lyst til at prøve kræfter med et internationalt miljø, og som ønsker at opleve den særlige stemning skolen har.

 

De danske elever bliver blandet med de udenlandske, så der er rig mulighed for at få trænet sit engelske og opnå større selvsikkerhed ved at opleve, at man sagtens kan gøre sig forståelig. Når de udenlandske elever har danskundervisning, vil de danske elever lave et medieprojekt, hvor de lærer om præsentationsteknik, interviews og ikke mindst at planlægge et filmprojekt med optagelse, redigering og klipning.

 

Sommerskolens fællesprogram byder på fysiske og kreative aktiviteter. Hver dag deltager eleverne i sport, leg og spil, og alle skal meldes til et kreativt fag, som kan være musik, drama eller billedkunst. Derudover er programmet spækket med sociale, hyggelige aftener og ekskursioner.

 

Vi glæder os meget til at skabe et dansk-internationalt miks og håber, at mange danske børn vil se det som en mulighed for to sjove og spændende uger i sommerferien på Danmarks ældste kostskole.

Læs mere
Webdesign | Synergi Webbureau Reklamebureau
Persondata information