Priser for Herlufsholm Sommerskole 2018

DKK 21.000,-

inkl. et ikke-refusionsberettiget indskrivningsgebyr på DKK 2.500,- pr. elev

DKK 1.000,-

Vores anbefaling af lommepenge til eleven

Muligheder for rabat

Søskenderabat

Deltagerprisen reduceres med DKK 2.000,- for barn nr. 2, 3, osv.

Din tilmelding til sommerskolen er først gyldig, når vi har modtaget betalingen.

Betalingen skal finde sted senest 14 dage efter tilmeldingen.

Vores bankinformationer ved brug af netbank:

Bank:

Danske Bank

Konto nr.:

SWIFT:

DABADKKK

IBAN:

DK 41 3000 001 1824811

Husk at anføre elevens navn i overførelsen.

Deltagerprisen på 21.000 kr. dækker ophold på Herlufsholms sovesale, alle måltider, aktiviteter, ekskursioner og undervisning. Bemærk, at transporten til og fra sommerskolen ikke er inkluderet.

Vi anbefaler, at alle elever får 1.000 kr. i lommepenge til de to uger. For at børnene ikke skal gå rundt med mange penge på sig eller have dem liggende på deres værelser, tilbyder vores sommerskoleleder at stå for opbevaring og udbetaling. I kan vælge at overføre lommepengene på forhånd eller aflevere dem ved ankomsten.

Afbud

Hvis I fortryder tilmeldingen, skal afbud ske hurtigst muligt af hensyn til andre elever på venteliste. Ved afbud før d. 1. maj tilbagebetaler vi de indbetalte skolepenge, minus indmeldelsesgebyret. Meldes der fra senere end d. 1. maj tilbagebetales pengene kun, hvis vi kan afsætte pladsen til en anden elev.

Sygdom under sommerskoleopholdet

Skulle en deltager være så uheldig at blive alvorligt syg eller skadet med det resultat at vedkommende er nødsaget til at tage permanent hjem, mens de er i gang med den første uge af sommerskolen, så vil Herlufsholm refundere op til 10.000 DKK samt resten af den pågældende deltagers lommepenge. Opstå der en tilsvarende situation i løbet af sommerskolens anden uge er det desværre ikke muligt at refundere penge. Enhver deltager, der er nødsaget til at tage hjem, vil selvfølgelig modtage de lommepenge de evt. har til gode inden afrejse.