Programmet

Herlufsholm Sommerskole 2018.

Undervisning

Vi synes, at det er afgørende for danskundervisningen, at vi møder eleverne dér, hvor de er. Derfor deler vi eleverne ind i grupper baseret på deres nuværende danskkundskaber med det formål at skabe rammerne for læring, selvtillid og forbedring af de sproglige kundskaber.

Vores undervisning er planlagt af erfarne lærere, som brænder for deres felt, kvalitets- undervisning, samt for at skabe et godt, internationalt miljø omkring eleverne.

Aktiviteter

Skolens moderne faciliteter tilbyder eleverne mulighed for at deltage i mange forskellige kreative og sportslige aktiviteter. Vi har planlagt sjove og udfordrende aktiviteter og inviterer vores elever til at udforske deres evner sammen i løbet af de to uger, de er her.

Aktiviteterne på Sommerskolen kan for eksempel være forskellige former for kunst, musik, dans, drama, fodbold, cykling, sejlads eller bowling. Vi planlægger vores aktiviteter således, at der er fleksibilitet nok i programmet til at tage højde for elevernes egne ønsker og vejret.

Kulturel udforskning

Det er vigtigt, at eleverne får en smag af den danske kultur. Herlufsholm Skole er i sig selv et billede på dansk historie med bygninger helt tilbage fra skolens tid som kloster i 1100-tallet og så tilbygninger gennem årene frem til i dag. Vi kan på den måde tilbyde eleverne kulturelle omgivelser, der kombinerer et historisk vingesus med storslået natur.

I løbet af de to uger, tager vi en tur til København, hvor vi sammen med eleverne udforsker de mange kulturelle tilbud, som den danske hovedstad byder på. Det kan for eksempel være et besøg ved den danske kongefamilies hjem, Amalienborg, Tivoli, Christiania eller H.C. Andersens Den lille havfrue.

Nye venskaber

Mange af Sommerskolens deltagere sætter især pris på muligheden for at finde nye venner fra hele verden. For at hjælpe venskaberne godt på vej, starter Sommerskolens program altid ud med aktiviteter, hvor eleverne kommer til at lære hinanden og deres omgivelser at kende.

I den første weekend, eleverne er her, har vi planlagt en række icebreakers og teambuildingøvelser, og i løbet af de to uger, arrangerer vi caféaftener, bowling, biografture, disco og BBQ. Alle vores elever spiser sammen i vores spisesal og sover sammen i kønsopdelte sovesale, hvor en sovesalslærer er ansvarlig for dem.

Hvis du vil have flere detaljer omkring programmet, så kontakt vores Sommerskole hold på sommerskole@herlufsholm.dk eller download vores informationsmateriale herunder:

Sommerskole brochure 2017 dansk      Klik her
Sommerskole brochure 2017 engelsk   Klik her