Mød personalet

Sammy Sieck

Sommerskoleleder

Jeg hedder Sammy.

Til dagligt er jeg lærer her, og har det daglige ansvar for alle kostskolens 9. klasses drenge som sovesalslærere på Øst.

Jeg er meget spændt på at afholde sommerskole og kan ikke vente med at komme i gang.

Det som betyder allermest for mig som sommerskoleleder er, at I får en god oplevelse, lærer noget og oplever Herlufsholm som en skole fuld af historie, lærdom og sjæl.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lave en sommerskole for jer alle sammen i år!

Mathilde Olhoff-Jakobsen

Medhjælper, dramalærer

Jeg hedder Mathilde, og jeg er 25 år gammel. Jeg er skuespiller og bor i København.

Jeg elsker at spille teater! Jeg arbejder med at producere teater og spiller blandt andet forestillinger for børn og teenagere, indtaler lydbøger og arbejder med at undervise børn og unge i teater. Jeg har været med på sommerskoleholdet siden den første sommerskole på Herlufsholm i 2012.

På sommerskolen arbejder jeg som dramalærer og medhjælper. Som dramalærer gør jeg mit bedste for at vi skal lege med teateret, udfordre os selv og hinanden og udforske, hvad vi hver især rummer.

Jeg elsker at være en del af sommerskolen og glæder mig meget til at møde jer alle sammen!

Sofie Voigt Simonsen

Medhjælper, musiklærer

Jeg hedder Sofie og er musiklærer på Herlufsholm Sommerskole for sjette år i træk.

Jeg er 24 år og er snart færdiguddannet lyddesigner fra Sonic College i Haderslev.

Som lyddesigner arbejder man med at komponere musik og skabe lyd til film, tv, radio, kunstinstallationer og teater. Lige nu arbejder jeg med lyddesign til det nye interaktionsmuseum LEGO House. Ved siden af mit arbejde er jeg sangskriver og elektronisk musiker.

Jeg er gammel elev fra Herlufsholm og glæder mig hvert år til at komme og undervise i verdens smukkeste omgivelser.

På musikholdet skal vi skrive sange, lege med musikproduktion og lave musik i og udenfor computeren. Jeg glæder mig meget til at lære jer at kende!

Astrid Galle

Medhjælper, billedkunstunderviser

Hej, mit navn er Astrid, jeg bor i Odense, og jeg er 21 år.

Jeg er i gang med at tage en diplomingeniøruddannelse som GMM fra Syddansk Universitet.

Jeg er født og opvokset i Dubai, hvorefter jeg startede på Herlufsholm. Jeg blev student fra Herlufsholm i 2016, og glæder mig til at komme tilbage til skolen og opleve skolens dejlige omgivelser.

Det bliver mit første år på sommerskolen, så jeg glæder mig helt vildt til at møde jer, udfordre jer i kunstens verden som billedkunstunderviser - og have det sjovt som medhjælper.

Josephine Olhoff-Jakobsen

Medhjælper, engelskunderviser

Jeg hedder Josephine, er 24 år gammel og bor i Aarhus, hvor jeg går på linjen Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole.

Jeg elsker at læse, at lave mad, at drikke kaffe og skrive replikker, og så elsker jeg at være med til at skabe Herlufsholm Sommerskole hvert år. Jeg har været med på holdet af undervisere de sidste syv år og glæder mig altid helt vildt til at komme tilbage til skolen, som jeg er student fra, og hvor jeg har boet med min familie hele min barndom.

På sommerskolen har jeg de danske elever i et engelskprojekt, der varierer fra år til år. Jeg prøver så vidt muligt at gøre det anderledes og udfordrende, fordi jeg tror, at man lærer mest, hvis man har det sjovt samtidig.

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen og til at tilbringe nogle dejlige uger med jer.

Gustav Groot

Medhjælper, sport

Mit navn er Gustav, og dette er mit fjerde år på sommerskolen.

Jeg glæder mig helt vildt. Jeg står for sport og aktiviteter sammen med Oliver, hvilket betyder en masse sjove lege, og at I kan lære nye sportsgrene som fx Ultimate Frisbee, Kickball og meget mere!

Jeg er desuden i gang med en Bachelor i økonomi på Københavns Universitet, hvilket jeg håber kan bruges til noget fornuftigt en dag.

Indtil da sørger jeg ihvertfald for at give jer de fedeste to uger!

Oliver Grønbæk Jensen

Medhjælper, sport

Hej, mit navn er Oliver og jeg er 22 år gammel.

Jeg har været udenlandsdansker det meste af mit liv, men vendt tilbage til Danmark, hvor jeg har taget IB-linjen på Herlufsholm som kostelev.

De fire år, hvor jeg gik på Herlufsholm, var fantastiske og jeg håber, at kunne give sommerskole eleverne den samme oplevelse af skolen.

I øjeblikket bruger jeg min tid på at læse en kandidat linje, Motorsport Engineering i England, og håber på at kunne arbejde i motorsportbranchen i fremtiden.

Jeg ser meget frem til at møde jer alle - I kan glæde jer til to kanon uger fyldt med sjov, spænding og et hav af diverse aktiviteter!