Mød personalet

Sammy Sieck

Sommerskoleleder

Jeg hedder Sammy.

Til dagligt er jeg lærer her, og har det daglige ansvar for alle kostskolens 9. klasses drenge som sovesalslærere på Øst.

Jeg er meget spændt på at afholde sommerskole og kan ikke vente med at komme i gang.

Det som betyder allermest for mig som sommerskoleleder er, at I får en god oplevelse, lærer noget og oplever Herlufsholm som en skole fuld af historie, lærdom og sjæl.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lave en sommerskole for jer alle sammen i år!

Mathilde Olhoff-Jakobsen

Medhjælper, dramalærer

Jeg hedder Mathilde, og jeg er 24 år gammel. Jeg er skuespiller og bor i København.

Jeg elsker at spille teater og at starte mine egne projekter. Jeg spiller blandt andet to forestillinger for børn og teenagere, indtaler lydbøger og arbejder med at undervise børn og unge i teater. Jeg har arbejdet på sommerskolen siden begyndelsen for seks år siden.

På sommerskolen arbejder jeg som dramalærer og medhjælper. Som dramalærer gør jeg mit bedste for at vi skal lege, udfordre os selv og hinanden og udforske, hvad vi hver især rummer.

Jeg elsker at være en del af sommerskolen og glæder mig meget til at møde jer alle sammen!

Sofie Voigt Simonsen

Medhjælper, musiklærer

Jeg hedder Sofie og er musiklærer på Herlufsholm Sommerskole for sjette år i træk.

Jeg er 24 år og er snart færdiguddannet lyddesigner fra Sonic College i Haderslev.

Som lyddesigner arbejder man med at komponere musik og skabe lyd til film, tv, radio, kunstinstallationer og teater. Lige nu arbejder jeg med lyddesign til det nye interaktionsmuseum LEGO House. Ved siden af mit arbejde er jeg sangskriver og elektronisk musiker.

Jeg er gammel elev fra Herlufsholm og glæder mig hvert år til at komme og undervise i verdens smukkeste omgivelser.

På musikholdet skal vi skrive sange, lege med musikproduktion og lave musik i og udenfor computeren. Jeg glæder mig meget til at lære jer at kende!

Josephine Olhoff-Jakobsen

Medhjælper, engelskunderviser

Mit navn er Josephine.

Jeg er 23 år gammel og bor i København, men flytter til Århus efter sommerferien, hvor jeg begynder på uddannelsen Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole.

Jeg er student fra Herlufsholm Skole fra 2013 og har boet med min familie på skolen hele min barndom, så jeg glæder mig altid meget til at komme tilbage!

På sommerskolen underviser jeg de danske elever i engelsk. Jeg prøver så vidt muligt at gøre det anderledes og udfordrende, fordi jeg tror, at man lærer mest, hvis man har det sjovt samtidig. Og jeg lover, at I kommer til at få det både sjovt og travlt på sommerskolen!

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen og til at tilbringe nogle dejlige uger med jer.

Astrid Galle

Medhjælper, billedkunstunderviser

Hej, mit navn er Astrid, jeg bor i Odense, og jeg er 21 år.

Jeg er i gang med at tage en diplomingeniøruddannelse som GMM fra Syddansk Universitet.

Jeg er født og opvokset i Dubai, hvorefter jeg startede på Herlufsholm. Jeg blev student fra Herlufsholm i 2016, og glæder mig til at komme tilbage til skolen og opleve skolens dejlige omgivelser.

Det bliver mit første år på sommerskolen, så jeg glæder mig helt vildt til at møde jer, udfordre jer i kunstens verden som billedkunstunderviser - og have det sjovt som medhjælper.

Gustav Groot

Medhjælper, sport

Mit navn er Gustav, og dette er mit fjerde år på sommerskolen.

Jeg glæder mig helt vildt. Jeg står for sport og aktiviteter sammen med Oliver, hvilket betyder en masse sjove lege, og at I kan lære nye sportsgrene som fx Ultimate Frisbee, Kickball og meget mere!

Jeg er desuden i gang med en Bachelor i økonomi på Københavns Universitet, hvilket jeg håber kan bruges til noget fornuftigt en dag.

Indtil da sørger jeg ihvertfald for at give jer de fedeste to uger!

Oliver Grønbæk Jensen

Medhjælper, sport

Hej, mit navn er Oliver, og jeg er 21 år gammel.

Jeg har været udenlandsdansker det meste af mit liv, men er vendt tilbage til Danmark hvor jeg har taget IB-linjen på Herlufsholm som kostelev.

Jeg gik på Herlufsholm i 4 år og det var fantastisk, og jeg håber alle elever på sommerskolen får samme oplevelse.

Jeg er lige blevet færdig med min bachelor i England, hvor jeg har læst til at blive motorsport ingeniør, og min drøm er at komme ind og arbejde i et Formel 1 hold i fremtiden.

Jeg ser frem til at møde jer alle, I kan glæde jer til to super uger!