Nyhed | 14.08.2019

Tak og på gensyn!

Sommerskolen 2019 er slut for i år.

Tusind tak til alle deltagere for 2 helt forrygende, fantastisk sjove og oplevelsesrige uger. 

Håber vi ses næste år til endnu en sommerskole.

Hvis du kunne tænke dig at deltage i sommerskolen 2020, skal du holde øje med sommerskolens hjemmeside og Facebookside.

Dato for afholdelse af sommerskolen 2020 vil blive annonceret ultimo september måned.

På gensyn.

 

 

Læs mere
Nyhed | 11.03.2014

Danske børn på Herlufsholm Sommerskole

Herlufsholm Sommerskole er også for danske børn, der har lyst til at prøve kræfter med et internationalt miljø, og som ønsker at opleve den særlige stemning skolen har.

 

De danske elever bliver blandet med de udenlandske, så der er rig mulighed for at få trænet sit engelske og opnå større selvsikkerhed ved at opleve, at man sagtens kan gøre sig forståelig. Når de udenlandske elever har danskundervisning, vil de danske elever lave et medieprojekt, hvor de lærer om præsentationsteknik, interviews og ikke mindst at planlægge et filmprojekt med optagelse, redigering og klipning.

 

Sommerskolens fællesprogram byder på fysiske og kreative aktiviteter. Hver dag deltager eleverne i sport, leg og spil, og alle skal meldes til et kreativt fag, som kan være musik, drama eller billedkunst. Derudover er programmet spækket med sociale, hyggelige aftener og ekskursioner.

 

Vi glæder os meget til at skabe et dansk-internationalt miks og håber, at mange danske børn vil se det som en mulighed for to sjove og spændende uger i sommerferien på Danmarks ældste kostskole.

Læs mere
Webdesign | Synergi Webbureau Reklamebureau
Persondata information