Velkommen

Herlufsholm Sommerskole tilbyder to uger fyldt med læring, sjov og spændende aktiviteter på Herlufsholm Skole, der er kendt for sit fagligt høje niveau, smukke historiske omgivelser og stærke traditioner.

Herlufsholm Sommerskole er primært for børn og unge fra hele verden i alderen 13-15 år, som enten ønsker at lære dansk og finde ud af mere om det danske samfund, kultur og historie eller danske børn, der har lyst til at prøve kræfter med et internationalt miljø og derved få trænet deres engelske .

At leve i to uger i et miljø sammen med andre børn, der næsten udelukkende taler engelsk, er en enestående mulighed for hurtigt at opnå et væsentligt forbedret sprog.

Alle deltagere har hver dag 4 undervisningstimer, hvoraf 3 af dem fokuserer på læse- og skrivekundskaber efter den enkeltes niveau. Vi deler eleverne ind i grupper baseret på deres nuværende danskkundskaber med det formål at skabe rammerne for læring, selvtillid og forbedring af de sproglige kundskaber.
Når de udenlandske elever har danskundervisning, vil de danske elever lave et engelsk projekt.

Det er samtidig en sommerskole for aktive unge med mod og lyst til adventure og her er rig mulighed for at udfordre sig selv og samtidigt skabe et socialt netværk med andre unge fra hele verden.

Læs mere om programmet her.