Vi glæder os til at modtage jeres tilmelding!

Sommerskolen 2022 finder sted den 16. juli til den 30. juli.

Priser for Herlufsholm Sommerskole

DKK 22.000,- inkl. et ikke-refusionsberettiget indskrivningsgebyr på DKK 2.500,- pr. elev.

Din tilmelding til sommerskolen er først gyldig, når vi har modtaget betalingen.

Betalingen skal finde sted senest 14 dage efter tilmeldingen.

Deltagerprisen på 22.000 kr. dækker ophold på Herlufsholms sovesale, alle måltider, aktiviteter, ekskursioner og undervisning samt lommepenge.

Bemærk, at transporten til og fra sommerskolen ikke er inkluderet.

Muligheder for rabat

Søskenderabat: Deltagerprisen reduceres med DKK 2.000,- for barn nr. 2, 3, osv.

Afbud

Hvis I fortryder tilmeldingen, skal afbud ske hurtigst muligt af hensyn til andre elever på venteliste. Ved afbud før d. 1. maj tilbagebetaler vi de indbetalte skolepenge, minus indmeldelsesgebyret. Meldes der fra senere end d. 1. maj, tilbagebetales pengene kun, hvis vi kan afsætte pladsen til en anden elev.

Sygdom under sommerskoleopholdet

Skulle en deltager være så uheldig at blive alvorligt syg eller skadet med det resultat, at vedkommende er nødsaget til at tage permanent hjem, mens de er i gang med den første uge af sommerskolen, så vil Herlufsholm refundere op til 10.000 DKK. Opstå der en tilsvarende situation i løbet af sommerskolens anden uge, er det desværre ikke muligt at refundere penge.

Tilmeldingsformular

Elev information

Valg af kreativ fag (Prioriteret)
Forældre information